Coaching

af Simon Woetmann

En coach er en der ser mere talent og større evner i dig, end du selv gør, og som hjælper med at realisere det.

Hvis du undrer dig over hvad coaching handler om, så lad os zoome ud engang…

Lever du det liv du drømmer om?
Eller vil du gerne?

Forestil dig, at du ikke er født endnu. Du er i himlen, og du har været så heldig at vinde i lotteriet. Du har vundet et liv på jorden. Du er spændt, fordi du ved, at forud ligger der en fantastisk rejse. En rejse med uanede muligheder, inspirerende mennesker, kulturer og lande. Det er nærmest et spil, og du er hovedpersonen. Hvad vil du gøre? Hvad vil du bruge livet på? Hvilke mennesker vil du have omkring dig? Hvad brænder du for?

Skal der være fuld fart på? Eller skal der være plads til ro, fordybelse og nærvær?

Eventyret skal til at starte – og det er dig, der bestemmer rejsen.

Ja, det lyder jo fantastisk og det er det også, men det er desværre ikke sådan de fleste af os lever. De fleste af os bliver en birolle i vores egen film. Vi lever i en tilværelse påvirket af eksterne omstændigheder og forventninger, og inden vi har set os om, er hverdagen fyldt med forpligtigelser og ting vi skal nå. Men hvad er det vi skal nå?

Hvis du spørger mig, skal vi nå at nyde tilværelsen, mens vi har den. Vi skal nå at fylde den med passion, glæde og nærvær – vi skal tage hovedrollen og designe tilværelsen, som vi ønsker den. Jeg coacher KUN folk, som er klar til at tage hovedrollen i deres eget liv. Klar til at leve efter egne ønsker og behov.

Min tilgang

Min tilgang bygger ikke på at opretholde en professionel facade, for at gemme mine egne usikkerheder. Min tilgang er upoleret, modig og udfordrende. Jeg tør at følge min indre stemme, fordi jeg ved, at den kan skabe indsigter frem, som hverken du eller jeg kan tænke os til. Jeg tør at gå opdagelse. Jeg tør at lave fejl, og jeg tør at udforske potentielle blindgyder. Ikke kun fordi blindgyder skaber afklaring, men fordi jeg ved at vedvarende udvikling ikke sker i overfladen. Den sker i dybden.

Som coach har jeg selv gået vejen. Jeg har skabt det liv, jeg ønsker og har i dag en hverdag, som jeg elsker og holder af. Her har jeg ikke været hele mit liv, og jeg har gået en lang vej for at nå hertil.

Jeg har investeret store summer i min egen personlige udvikling, og det vil jeg fortsætte med at gøre. Jeg bliver og er blevet coachet af nogle af de mest succesfulde navne herhjemme. Jeg har været på de vildeste eventyr. Indre såvel som ydre. Jeg har læst tonsvis af bøger og brugt mange tusinde timer på min egen udvikling. En udvikling som i dag har gjort, at jeg arbejder med det, jeg brænder for og har skabt et liv med enorm frihed, glæde og personlig omsorg.

Min coaching sætter også krav til dig. Jeg sætter krav til at du nysgerrig og at du tør gå på opdagelse i dig selv. For uden det, kan jeg ikke hjælpe dig.

Se mig som en mur du kan spille bold opad. Sparker du ikke til bolden, ligger bolden stille. Det kan jeg ikke hjælpe dig med. Men begynder du at sparke til den, kan du mærke at den kommer tilbage igen. Og jo hårdere du sparker, jo hårdere kommer den igen og jo flere indsigter får vi skabt.

Coaching er et samarbejde og uden dit commitment, kommer vi ingen vegne.

Så det korte og det lange er – jo mere du vil det, jo mere kan jeg hjælpe dig.

Min arbejdsmetode.

Min praksis bygger ikke op omkring kvantitet. Men kvalitet. Det er vigtigt for mig at mine klienter føler at de har den bedste coach, de overhovedet kunne forestille sig. En som tænker på dem og ikke kun sig selv. En som sørger for at skabe den forandring de ønsker. Jeg arbejder med få ekstraordinære klienter. For at skabe et fokuseret fokus på dem jeg samarbejder med.

Jeg foretrækker at gøre det over længere tid. For at sikre integreret og implementeret forandring. Jeg tilbyder ikke standardiseret forløb som de skal passe ind i. Tværtimod tilbyder jeg skræddersyede løsninger som sikrer mine klienter den udvikling de har behov for. Løsninger hvor de føler sig set, hørt og forstået. De kan mærke at de indsigter vi får skabt, skaber positive forandringer i deres liv. Kraftfulde Indsigter og forandringer vi sammen i skaber i en fælles dialog.

Fokus på få. Plads til dybden. Sikrer forandring.

Jeg laver skræddersyede løsninger til mine klienter over længere perioder, for at sikre deres succes.

Løsninger varer typisk 3-12 måneder.

Priser varierer på nuværende tidspunkt mellem 15.000 kr. til 50.000 kr. for et samarbejde.

– Simon Woetmann

Hvis, og kun hvis du er klar til at udfolde dit fulde potentiale og designe tilværelsen fuldstændig som du ønsker den:

Kontakt mig på telefon +45 22 40 54 33

Eller udfyld nedenstående formular:

Anbefalinger

Cecilie, Personlig coach.

”Af egen erfaring med Simon som coach oplever jeg Simon som modig, empatisk, troværdig og dygtig. Jeg oplever at jeg lærer nye ting omkring mig selv, og mine måder at handle på, bliver endnu mere kraftfulde. Simon er utrolig handlekraftig og selv mega ambitiøs – dette gør samtalen enormt frygtløs, ærlig, og kraftfuld. Tak for det Simon!

Hvis du går og har VILDE mål, drømme eller tanker er jeg ikke i tvivl om at Simon ville kunne være en fantastisk sparringspartner samt coach for dig. Han er unik og VILD. På alle mulige måder.

Tak for at kende dig!”

Philip Lucas Roager – Partner og Marketplace Manager i Saxis Virksomhedsbørs.

”Simon er yderst kompetent og meget nærværende. Jeg føler mig lyttet til. I min samtale følte jeg at blive matchet i mine behov, hvilket gjorde jeg kunne slappe af i samtalen og have rum til refleksion. Jeg anede ikke hvad jeg søgte andet end jeg havde et rodet sind og en rastløshed, som jeg ikke kunne håndtere. Efter bare en session, fik jeg pludselig en klarhed omkring mit ”why” og hvor mit fremtidige fokus skulle lægge. Min retning imod mit overordnede mål blev skærpet og jeg kan mærke mit drive er tilbage med positiv energi! Jeg kan klart anbefale Simon!”

Ellinor Glesner, Stifter af Ekvilum

“Jeg oplever at Simon sætter at være autentisk højt, og det spejles i hans coaching; vores samtaler føles altid direkte og ærlige, og jeg bliver altid udfordret lige når jeg tror jeg kan slippe for at gå i dybet, eller se ordentligt ind i mig selv. Simon har hjulpet mig med at turde se sandheden om min frygt, og at handle på den i stedet for at lade mig forhindre af den.

Han udfordrer, men støtter samtidig og er lyttende og nærværende i sin coaching.

Hvis du drømmer stort er Simon den rigtige at tage med på rejsen.”

Laura, selvstændig.

”Jeg har haft Simon som coach igennem et forløb, og det har virkelig været en sand fornøjelse.

Simon formår at være utroligt nærværende, oprigtigt interesseret og jeg har hele forløbet igennem kunne mærke, han virkelig havde et ønske om at hjælpe mig igennem de ting, vi talte om.

Igennem forløbet har jeg fået dybere indsigt i noget, jeg faktisk allerede troede, jeg havde reflekteret til bunds. Jeg kom ud efter forløbet med nye indsigter, som jeg direkte efter kunne omsætte til konkret handling.

Simon formåede at skabe et safe space, hvor jeg kunne dele mine tanker og følelser i fuld fortrolighed.

Simon får derfor mine varmeste anbefalinger! “

Jeanett, Smykkedesigner.

”Jeg har netop haft en coaching session med Simon, og jeg er blevet så meget klogere på mit mål og mit produkt. Simon er lyttende, opmuntrende og vejledende og formåede  på kort tid at løsne op for den blokering, som har forhindret mig i at komme videre. Simon hjalp mig på en anerkendende og støttende facon til selv at komme frem til nogle svar. Jeg er blevet opmærksom på karaktertræk ved mig selv og hvordan jeg kan se og bruge dem som en gave i netop det, jeg laver. Simon er en super dygtig , effektiv og nærværende coach, og han kan få en fremad, hvis man føler, man sidder fast. Jeg vil til hver en tid anbefale Simon!”