Coaching

Lever du det liv du drømmer om?
Eller vil du gerne?

Forestil dig at du ikke er født endnu, du står i himlen og du har været så heldig at du har vundet i lotteriet. Du har vundet et liv på jorden. Du er spændt fordi du ved, forud ligger der en spændende rejse. En rejse med uanede muligheder, spændende mennesker, kulturer og lande. Det er nærmest et spil og du er hovedpersonen – Hvad vil du gøre? Hvad vil du bruge livet på? Hvilke mennesker vil du have omkring dig? Hvad gør dig nysgerrig?

Eventyret skal til at starte – og det er dig der bestemmer rejsen.

Som coach er jeg interesseret i dig, hvem du er, dine værdier er og hvor du gerne vil hen. Jeg vil udfordre dig til at turde at tro på det du længes efter. Troen på at alt er muligt, hvis du blot er fokuseret og bevidst arbejder i den retning.

Men det er ikke alle der tør – tør du?

Ønsker du hjælp til den rejse? Til at skabe det mod du altid har drømt om, til at se muligheder fremfor begrænsninger og til at få plads til at snakke om alt det der er inde i dig, uden at noget er forkert?

Så kontakt mig på telefon: +45 22 40 54 33, eller send en besked via nedenstående formular.

Du kan forvente en nærværende coach, som kan kontaktes når du har brug for det – også udenfor aftalte sessioner. Jeg er nemlig 100 procent committed til mine klienter og jeg ved at livet kan tage nogle uventede drejninger. Nogle drejninger hvor der kan være behov for støtte og vejledning. Derudover kan du forvente at blive udfordret og at jeg holder dig oppe på det du ønsker at committe dig til.

– Simon Woetmann

Kontakt mig via nedenstående: