Anbefalinger

Cecilie, Personlig coach.

”Af egen erfaring med Simon som coach oplever jeg Simon som modig, empatisk, troværdig og dygtig. Jeg oplever at jeg lærer nye ting omkring mig selv, og mine måder at handle på, bliver endnu mere kraftfulde. Simon er utrolig handlekraftig og selv mega ambitiøs – dette gør samtalen enormt frygtløs, ærlig, og kraftfuld. Tak for det Simon!

Hvis du går og har VILDE mål, drømme eller tanker er jeg ikke i tvivl om at Simon ville kunne være en fantastisk sparringspartner samt coach for dig. Han er unik og VILD. På alle mulige måder.

Tak for at kende dig!”

Philip Lucas Roager – Partner og Marketplace Manager i Saxis Virksomhedsbørs.

”Simon er yderst kompetent og meget nærværende. Jeg føler mig lyttet til. I min samtale følte jeg at blive matchet i mine behov, hvilket gjorde jeg kunne slappe af i samtalen og have rum til refleksion. Jeg anede ikke hvad jeg søgte andet end jeg havde et rodet sind og en rastløshed, som jeg ikke kunne håndtere. Efter bare en session, fik jeg pludselig en klarhed omkring mit ”why” og hvor mit fremtidige fokus skulle lægge. Min retning imod mit overordnede mål blev skærpet og jeg kan mærke mit drive er tilbage med positiv energi! Jeg kan klart anbefale Simon! “

Laura, selvstændig.

”Jeg har haft Simon som coach igennem et forløb, og det har virkelig været en sand fornøjelse.

Simon formår at være utroligt nærværende, oprigtigt interesseret og jeg har hele forløbet igennem kunne mærke, han virkelig havde et ønske om at hjælpe mig igennem de ting, vi talte om.

Igennem forløbet har jeg fået dybere indsigt i noget, jeg faktisk allerede troede, jeg havde reflekteret til bunds. Jeg kom ud efter forløbet med nye indsigter, som jeg direkte efter kunne omsætte til konkret handling.

Simon formåede at skabe et safe space, hvor jeg kunne dele mine tanker og følelser i fuld fortrolighed.

Simon får derfor mine varmeste anbefalinger! “

Jeanett, Smykkedesigner.

”Jeg har netop haft en coaching session med Simon, og jeg er blevet så meget klogere på mit mål og mit produkt. Simon er lyttende, opmuntrende og vejledende og formåede  på kort tid at løsne op for den blokering, som har forhindret mig i at komme videre. Simon hjalp mig på en anerkendende og støttende facon til selv at komme frem til nogle svar. Jeg er blevet opmærksom på karaktertræk ved mig selv og hvordan jeg kan se og bruge dem som en gave i netop det, jeg laver. Simon er en super dygtig , effektiv og nærværende coach, og han kan få en fremad, hvis man føler, man sidder fast. Jeg vil til hver en tid anbefale Simon!”