Coaching

– Simon Woetmann

 

Jeg hjælper ekstremt ambitiøse og højt profilerede klienter med at skabe klarhed, klarsyn og bevidsthed, forbundet helt ind til deres inderste kerne.

Jeg hjælper virksomhedsejere, driftige ildsjæle og unikke personligheder med at træffe og foretage yderst mærkværdige og vigtige beslutninger, så de kan leve et liv i overflod, velvære og integritet.

Min Coaching: 

Min coaching tager ikke udgangspunkt i fremtiden. Min coaching tager ikke udgangspunkt i fortiden. Min coaching tager udgangspunkt i nuet, og jo dybere vi dykker ned i nuet, des dybere kommer vi ned i din bevidsthed. Des dybere vi kommer ned i din bevidsthed, des jo større og dybere forandringer og integrationer, får vi skabt i din bevidsthed. 

Min coaching handler om dig. Kun om dig. Jeg har ikke noget program, forløb eller facit udarbejdet. Du er mit forløb. Du er mit program. Du er min tilgang. Du er resultatet, løsningen og transformationen.

Samtalen, er vores dans sammen.

Jeg har ingen ide om hvor vi starter henne, eller hvor vi slutter henne. Der er ikke noget system, der er ikke nogen bestemt metode –  der er ikke nogen kasser. 

Der er mine ører og der er din stemme. 

Jeg har fokus på dig. Det der gør dig unik, dine særprægetheder, dine kvaliteter, din gnist, din glæde, din lyst, dit overskud og dit nærvær. 

Kort sagt – kvalitet fremfor kvantitet.

Og du er mit fokus.

Min klientel

Mit klientel er kunder og klienter der inspirerer mig. Personligt samarbejder jeg ikke med klienter jeg ikke selv inderligt brænder for at hjælpe. 

Typisk er mine klienter folk der vil noget mere en de fleste. Folk der vil noget ud over det sædvanlige. Folk der vil gøre en forskel. Folk der tænker skævt og anderledes. Visionære og fødte aspiranter. Folk der ikke ser nogen grænser for hvad der er muligt. Folk der er født sultne, ambitiøse, varmhjertede og enormt medmenneskelige.

Mine klienter har som oftest allerede hele pakken selv. Vi arbejder ikke med mindset eller motivation. Det er der allerede. Vi arbejder med klarhed, klarsyn og bevidsthed – og min fornemmeste opgave er at forbinde dem helt ind til deres inderste kerne. Så sker resten af sig selv. 

Der var engang en coach der sagde: 

“Vi mennesker er en diamant med lort omkring. De fleste bruger hele livet på at polere deres lort med neglelak, så de kan få lov til at se skinne. Det er et hårdt arbejde at fremstå flot og skinnende, for neglelakken krakelere hele tiden. Og uanset hvor hårdt de arbejder, er de stadig fyldt med lort inden i. I stedet bør vi fjerne al lorten og komme ind til kernen. Ind til diamanten. Diamanten som altid skinner og stråler. Den diamant vi altid har været, men ikke vidste – fordi vi har været fyldt op med lort inden i.” 

Det er præcis min tilgang. Ikke mere lort. Ikke mere neglelak. Lad os komme ind til kernen. Ind til diamanten og lad os få den til at skinne. 

Et samarbejde

Min praksis bygger ikke op omkring kvantitet. Men kvalitet. Det er vigtigt for mig at mine klienter føler at de har den mest nærværende og committede coach, de overhovedet kunne tænke sig. En som tænker på dem, og er der for dem – uanset hvad. 

Jeg arbejder med en lille håndfuld ekstraordinære klienter. Simpelthen for at skabe et ekstremt koncentreret fokus.

Jeg samarbejder med mine klienter over længere tid. For at sikre en integreret og implementeret vedvarende forandring.

Jeg tilbyder ikke standardiseret forløb, hvor du skal passe ind i en kasse. Tværtimod tilbyder jeg skræddersyede løsninger som sikrer mine klienter den udvikling de har behov for. 

Jeg har ikke noget forudindtaget facit som de fleste coaches. 

 

Du er mit materiale. 

Du er min tilgang.

Du er mit forløb. 

Du er resultatet, løsningen og transformationen.

… Og vejen tager vi i fællesskab. 

 

– Simon Woetmann

 

For personlig henvendelse

Kontakt venligst Simon via e-mail: simonwoetmann@simonwoetmann.dk

Eller udfyld nedenstående formular:

 

 

Anbefalinger

Cecilie, Personlig coach.

”Af egen erfaring med Simon som coach oplever jeg Simon som modig, empatisk, troværdig og dygtig. Jeg oplever hele tiden nye ting omkring mig selv, og at mine måder at handle på, bliver endnu mere kraftfulde. Simon er utrolig handlekraftig og selv mega ambitiøs – dette gør samtalen enormt frygtløs, ærlig, og kraftfuld. Tak for det Simon!

Hvis du går og har VILDE mål, drømme eller tanker, er jeg ikke i tvivl om at Simon ville kunne være en fantastisk sparringspartner samt coach for dig. Han er unik og VILD. På alle mulige måder.

Tak for at kende dig!”

Philip Lucas Roager – Partner og Marketplace Manager i Saxis Virksomhedsbørs.

”Simon er yderst kompetent og meget nærværende. Jeg føler mig lyttet til. I min samtale følte jeg at blive matchet i mine behov, hvilket gjorde jeg kunne slappe af i samtalen og have rum til refleksion. Jeg anede ikke hvad jeg søgte andet end jeg havde et rodet sind og en rastløshed, som jeg ikke kunne håndtere. Efter bare en session, fik jeg pludselig en klarhed omkring mit ”why” og hvor mit fremtidige fokus skulle lægge. Min retning imod mit overordnede mål blev skærpet og jeg kan mærke mit drive er tilbage med positiv energi! Jeg kan klart anbefale Simon!”

Ellinor Glesner, Stifter af Ekvilum

“Jeg oplever at Simon sætter at være autentisk højt, og det spejles i hans coaching; vores samtaler føles altid direkte og ærlige, og jeg bliver altid udfordret lige når jeg tror jeg kan slippe for at gå i dybet, eller se ordentligt ind i mig selv. Simon har hjulpet mig med at turde se sandheden om min frygt, og at handle på den i stedet for at lade mig forhindre af den.

Han udfordrer, men støtter samtidig og er lyttende og nærværende i sin coaching.

Hvis du drømmer stort er Simon den rigtige at tage med på rejsen.”

Laura, selvstændig.

”Jeg har haft Simon som coach igennem et forløb, og det har virkelig været en sand fornøjelse.

Simon formår at være utroligt nærværende, oprigtigt interesseret og jeg har hele forløbet igennem kunne mærke, han virkelig havde et ønske om at hjælpe mig igennem de ting, vi talte om.

Igennem forløbet har jeg fået dybere indsigt i noget, jeg faktisk allerede troede, jeg havde reflekteret til bunds. Jeg kom ud efter forløbet med nye indsigter, som jeg direkte efter kunne omsætte til konkret handling.

Simon formåede at skabe et safe space, hvor jeg kunne dele mine tanker og følelser i fuld fortrolighed.

Simon får derfor mine varmeste anbefalinger! “

Jeanett, Smykkedesigner.

”Jeg har netop haft en coaching session med Simon, og jeg er blevet så meget klogere på mit mål og mit produkt. Simon er lyttende, opmuntrende og vejledende og formåede  på kort tid at løsne op for den blokering, som har forhindret mig i at komme videre. Simon hjalp mig på en anerkendende og støttende facon til selv at komme frem til nogle svar. Jeg er blevet opmærksom på karaktertræk ved mig selv og hvordan jeg kan se og bruge dem som en gave i netop det, jeg laver. Simon er en super dygtig , effektiv og nærværende coach, og han kan få en fremad, hvis man føler, man sidder fast. Jeg vil til hver en tid anbefale Simon!”