Coaching

– Simon Woetmann

Jeg hjælper ekstremt ambitiøse og højt profilerede klienter med at skabe klarhed, klarsyn og bevidsthed, forbundet helt ind til deres inderste kerne.

Jeg hjælper virksomhedsejere, driftige ildsjæle og unikke personligheder med at træffe og foretage yderst mærkværdige og vigtige beslutninger, så de kan leve et liv i overflod, velvære og integritet.

Min Coaching: 

Min tilgang bygger ikke på, at jeg står og råber dig direkte op i ansigtet, fordi du ikke længere har styr på dit eget fokus, eller fordi du har brug for én til at fortælle dig hvad du skal gøre og ikke skal gøre.

Min tilgang bygger på at du skal forholde dig til dig selv. Og at grunden til at du har mistet dit eget fokus, er fordi du ikke længere er i kontakt med dig selv.

… Og at du ikke har brug for nogen til at fortælle dig hvad du skal gøre, eller ikke skal gøre. Men at du selv, kan finde frem til den indre kraft du har inden i. Din indre kraft. Den kraft du altid har haft inden i. Men bare har glemt, fordi du ikke længere er i kontakt med dig selv. 

Dette er min allerfineste opgave…

En opgave jeg personligt lever og brænder for. 

En opgave som handler om at få dig tilbage i kontakt med din indre essens, din indre visdom, din sansestærke intuition – og det sker igennem ro, nærvær og en ekstremt fokuseret tilstedeværelse. 

Bag dine tanker, bag dit hoved og bag alle dine følelser, gemmer der sig nemlig en dyb ro. En dyb forbundethed. En dyb bevidsthed – det er den vi skal i kontakt med.

Min coaching tager ikke udgangspunkt i fremtiden. Min coaching tager ikke udgangspunkt i fortiden. Min coaching tager udgangspunkt i nuet, og jo dybere vi dykker ned i nuet, des dybere kommer vi ned i din bevidsthed. Des dybere vi kommer ned i din bevidsthed, des jo større og dybere forandringer og integrationer, får vi skabt i helt inde i dig. 

Min coaching handler om dig. Kun om dig. Jeg har ikke noget program, forløb eller facit, udarbejdet. Du er mit forløb. Du er mit program. Du er min tilgang. Du er resultatet, løsningen og transformationen.

Samtalen, er vores fælles dans.

Jeg har ingen ide om hvor vi starter henne, eller hvor vi slutter henne. Der er ikke noget system, der er ikke nogen bestemt metode –  der er ikke nogen kasser. 

Der er blot vores fælles nærvær og tilstedeværelse. 

Der er mine ører og så er der din stemme. 

Og sammen skaber vi transformationen.

Mit klientel

Hvad udgør en ekstraordinær coach? Ekstraordinære klienter.

Mit klientel er kunder og klienter, der inspirerer mig. Personligt samarbejder jeg ikke med klienter jeg ikke selv, inderligt brænder for at hjælpe. 

Typisk er mine klienter folk der vil noget mere end de fleste. Folk der vil noget ud over det sædvanlige. Folk der vil gøre en forskel. Folk der tænker skævt og anderledes. Folk der tænker stort. Folk der er visionære og folk, der er de fødte aspiranter.

Folk der ikke ser nogen grænser, for hvad der er muligt. Folk der er født sultne, ambitiøse, varmhjertede og enormt medmenneskelige.

Mine klienter har som oftest allerede hele pakken selv. Vi arbejder ikke med mindset eller motivation. Det er der allerede. Vi arbejder med klarhed, klarsyn og bevidsthed – og min fornemmeste opgave er at forbinde dem helt ind til deres inderste kerne. Så sker resten helt af sig selv. 

Der var engang en coach der sagde: 

“Vi mennesker er en diamant med lort omkring. De fleste bruger hele livet på at polere deres lort med neglelak, så de kan få lov til at se skinne. Det er et hårdt arbejde at fremstå flot og skinnende hele tiden, for neglelakken krakelere. Og uanset hvor hårdt vi arbejder, er vi alligevel fyldt op med lort inden i. I stedet bør vi fjerne al lorten og komme ind til kernen. Ind til sagen. Ind til diamanten. Diamanten som altid skinner og stråler. Helt ufornødent og helt uovertruffent. Helt Effortless. Den er bare – smuk og dejlig som den er. Og alle kommer til den, fordi den er så smuk, skinnende og yderst strålende. Det er den diamant, vi altid har været, men ikke vidste vi var – fordi vi var fyldt op med lort inden i.” 

Det er lige præcis min tilgang. Ikke mere lort. Ikke mere neglelak. Lad os komme ind til kernen. Ind til diamanten – og lad os så få den til at skinne. 

Et samarbejde

Det er vigtigt for mig at mine klienter føler at de har den mest nærværende og committede coach, de overhovedet kunne forestille sig. En som tænker på dem, og er der for dem – uanset hvad. 

Jeg arbejder med en lille håndfuld ekstraordinære klienter, over længere perioder. Simpelthen for at skabe et ekstremt koncentreret fokus.

Fordi det gør mig glad og fordi, det gør dem glade. 

Du er mit materiale. 

Du er min tilgang.

Du er mit forløb. 

Du er resultatet, løsningen og transformationen.

… Og vejen tager vi i fællesskab. 

– Simon Woetmann

For personlig henvendelse

Kontakt venligst Simon via e-mail: simonwoetmann@simonwoetmann.dk

Eller udfyld nedenstående formular:

 

Anbefalinger

Cecilie, iværksætter.

”Af egen erfaring med Simon som coach oplever jeg Simon som modig, empatisk, troværdig og dygtig. Jeg oplever hele tiden nye ting omkring mig selv, og at mine måder at handle på, bliver endnu mere kraftfulde. Simon er utrolig handlekraftig og selv mega ambitiøs – dette gør samtalen enormt frygtløs, ærlig, og kraftfuld. Tak for det Simon!

Hvis du går og har VILDE mål, drømme eller tanker, er jeg ikke i tvivl om at Simon ville kunne være en fantastisk sparringspartner samt coach for dig. Han er unik og VILD. På alle mulige måder.

Tak for at kende dig!”

Philip Lucas Roager – Partner og Marketplace Manager i Saxis Virksomhedsbørs.

”Simon er yderst kompetent og meget nærværende. Jeg føler mig lyttet til. Jeg anede ikke hvad jeg søgte andet end jeg havde et rodet sind og en rastløshed, som jeg ikke kunne håndtere. På bare én session, fik jeg pludselig en klarhed omkring mit ”why” og hvor mit fremtidige fokus skulle lægge. Min retning imod mit overordnede mål blev skærpet og jeg kan mærke mit drive er tilbage med positiv energi! Jeg kan klart anbefale Simon!”

Ellinor Glesner, Stifter af Ekvilum.

“Jeg oplever at Simon sætter at være autentisk højt, og det spejles i hans coaching; vores samtaler føles altid direkte og ærlige, og jeg bliver altid udfordret lige når jeg tror jeg kan slippe for at gå i dybet, eller se ordentligt ind i mig selv. Simon har hjulpet mig med at turde se sandheden om min frygt, og at handle på den i stedet for at lade mig forhindre af den.

Han udfordrer, men støtter samtidig og er lyttende og nærværende i sin coaching.

Hvis du drømmer stort er Simon den rigtige at tage med på rejsen.”

Laura, selvstændig.

”Jeg har haft Simon som coach igennem et forløb, og det har virkelig været en sand fornøjelse.

Simon formår at være utroligt nærværende, oprigtigt interesseret og jeg har hele forløbet igennem kunne mærke, han virkelig havde et ønske om at hjælpe mig igennem de ting, vi talte om.

Igennem forløbet har jeg fået dybere indsigt i noget, jeg faktisk allerede troede, jeg havde reflekteret til bunds. Jeg kom ud efter forløbet med nye indsigter, som jeg direkte efter kunne omsætte til konkret handling.

Simon formåede at skabe et safe space, hvor jeg kunne dele mine tanker og følelser i fuld fortrolighed.

Simon får derfor mine varmeste anbefalinger! “

Jeanett, designer.

”Jeg har netop haft en coaching session med Simon, og jeg er blevet så meget klogere. Simon er lyttende, vejledende, og formåede  på kort tid at løsne op for den blokering, som har forhindret mig i at komme videre. Simon hjalp mig til at komme i kontakt med svarene i mig selv. Jeg er blevet opmærksom på karaktertræk ved mig selv og hvordan jeg kan se og bruge dem som en gave i netop det, jeg laver. Simon er en super dygtig , effektiv og nærværende coach, og han kan få en fremad, hvis man føler, man sidder fast. Jeg vil til hver en tid anbefale Simon!”