Hvor meget tid bruger du på dit liv?

… Oftest bruger vi al vores tid på alt muligt andet.

På at tilfredsstille alle mulige andre, passe ind og gøre hvad der forventes. Og når vi så har fået det gjort, søger vi stimuli så vi ikke skal forholde os til os selv. Så vi kan flygte lidt fra hverdagen. Netflix, tonsvis af aftaler, byture, cigaretter og sociale medier og alt det der. Men hvornår bruger du tid på dit eget liv? Tid til at reflektere over hvad du gerne vil? Tid til at sætte fokus på det inde i dig, som du ikke forholder dig til. Finde ud af hvad du egentlig er sat i verden for. Tid til at sætte projekter i gang. Tid til at møde mennesker med samme tanker og ideer som dig. Tid til at gøre dit liv til et eventyr og ikke bare noget der skal vedligeholdes.

Jeg hører mange sige – ”Jamen, det har jeg jo slet ikke tid til!”.

Men hvad hvis alt det der står mellem dig og det liv du gerne vil leve – bare er 30 minutter om dagen. 30 minutters fokus på dit liv. Din retning. Dit hvorfor. Din udvikling. Det område af dit liv du mangler at få kigget på. Det du har lyst til.

Bare 30 minutter om dagen på ’projekt dig’, kan gøre en verden til forskel. 30 minutter på at tjekke ind. Hvordan ser dit liv ud nu? Hvordan kunne du godt tænke dig at dit liv så ud? Hvad holder dig tilbage? Og hvad skal der til for at du kommer derhen hvor du gerne vil være? Stil de spørgsmål – og begynd at bevæge dig i den retning. Oftest så giver vi det slet ingen opmærksomhed og vi bliver fanget i hverdagens gøremål. Tingene føles rodet og vi svæver rundt uden egentlig at vide hvor vi gerne vil hen.

Og så går tiden bare – og hvor blev alle de år af?

Sæt fokus på dig selv. Brug tid på at løfte dit perspektiv. Tid på at finde kursen og sætte din retning. Tid til at sætte fokus på dig selv og det du virkelig ønsker – og så begynde at bevæge dig derhen. Oftest går vi helt i stå, fordi det virker helt uoverskueligt. Men jeg garanterer dig, at din verden vil se helt anderledes ud, hvis blot du begynder at tage små skridt.

Inden du har set dig om vil der være åbnet en masse nye døre. Som jeg skrev sidst – så arbejder universet for dig. Og universet kan ikke trække dig i nogen retning, hvis ikke selv du begynder at vikle dig ind i din drøm. Skridt for skridt vil du blive mere og mere viklet ind og inden du har set dig om, vil du flyde helt naturligt i den retning. Men det kræver du arbejder mod det. Involverer dig i det.

Bare 30 minutter om dagen – og så skal det hele nok begynde at give sig selv.

God weekend!

– Simon Woetmann

For professionel sparring – klik her.