VÅGN OP!

”Jeg har ikke brug for coaching”

Det hører jeg sgu mange mennesker sige. Før i tiden vidste jeg ikke hvad jeg skulle stille op med den statement. Og jeg anede ikke hvorfor jeg selv var så tiltrukket af det.

Jeg er sidenhen blevet klogere.

Og jeg tror alle dem der siger ”jeg har ikke brug for coaching”, bare leder efter den forkerte årsag.

Fordi de ved det allerede godt – de er bare ikke opmærksomme på det.
Jeg kan bare spørge – hvor glad og lykkelig er du i dit liv lige nu? Hvor glad og lykkelig har du generelt været i dit liv?

Jeg kan personligt fortælle dig at den glæde jeg oplever i øjeblikket og den glæde jeg tidligere også har oplevet, men ikke har været i stand til at opretholde over længere perioder, er fuldstændig vanvittig.

Jeg kan mærke hvordan energien i min krop bare flyder helt frit.

Det er ikke en konstant – men jeg oplever den næsten hver dag og jeg har den i mange timer.

Jeg kan vist roligt skrive under på at jeg aldrig nogensinde har været mere glad end jeg er nu.

Det betyder ikke at jeg er udfordret nogle steder i mit liv, for det er jeg. Men min generelle følelse af glæde er ekstremt høj. Højere end de fleste mennesker nogensinde kommer til at opleve.

Ja det lyder måske lidt vanvittigt – og det er det også.

Og for dem som siger ”jeg har ikke brug for coaching” – vil jeg nærmest sige, at i har givet op på livet.

Ja, jeg ved godt det lyder hårdt og lidt voldsomt, men de har valgt at sætte barren ned. Det er også ok. Det skal man have lov til.

Men det har en pris.

Som Abraham Maslow så fint beskriver om selvrealisering:

”Selv hvis alle dine andre behov er opfyldte, vil vi stadig ofte (hvis ikke altid) forvente at en utilfredshed eller en rastløshed vil opstå i dit liv”

Så det er også derfor jeg mener at folk der siger at ”de ikke har behov for coaching”, bare leder det forkerte sted.

De tænker ”at jeg har da et fint liv”. Og det har du også – men fordi du benægter eller ikke opfylder behovet om selvrealisering vil du ofte (HVIS IKKE ALTID), opleve en utilfredshed eller rastløshed i dit liv.

Så mærk efter – kan du relatere til den?

Tør du mærke det?

Prøv at hør – jeg skriver fra et skide godt sted her. Det er ikke fordi jeg prøver at lave om på den måde folk lever deres liv på. Men jeg oplever selv, et liv i nogle højder jeg ALDRIG nogensinde har oplevet før.

Vi snakker ikke bare en kort midlertidig følelse. Men en grundfølelse af at jeg FULDSTÆNDIG lever mit liv som jeg ønsker det.

Jeg skriver for at vække jer op! Ikke fordi i skal – men fordi at i ikke ved at der er så meget mere til livet, end blot det i oplever nu!

Det her kommer lige fra hjertet!

Puha – det er fandme modigt at turde skrive.

Men ved du hvad?
Jeg kan ikke lade være.

Alt det bedste
– Simon Woetmann